Ledige job i den finansielle sektor

Der er utallige forskellige udgifter, som er i danskernes privat økonomi. I vores udgiftsbudget er der fx. internet. Men der er en del steder, hvor vi kan spare nogle monetos. Her er de vigtigste gode finter, som du kan benytte til kroner nul.

Den mest overkommelige måde for dig til at blive velstående på, er via en pensionsordning. Det postulerede en klog person engang. For dig er det statistisk set den mest sandsynlige måde at blive mange millionær på. Så man bør tænke over, at sætte dig mere ind i pensionsopsparing, med de gode alternativer, der findes i din kapitalpension.

Reklame: Det kan være svært at finde et sted, hvor alle gode økonomijobs er samlet. Sædfølgelig kan du gå på Jobindex og se alle ledige job, men der er også LinkedIn, hvor du kan søge mere specifik på muligheder.

Forsikringsdækninger er det vi indkøber i håbet om, aldrig nogensinde at få brug for forsikringerne. Du bør strikt gennemtænke dine faktiske behov og ikke gøre som alle andre. Der er nok forsikringer, du nok ikke behøver og som du godt kan være foruden. Det er en risiko, du må medtage. Efter du har valgt, så drejer det om at skalere dine forsikringer ned til et basalt niveau. Skal din husforsikring udelukkende forsikre f.eks. 65.000 kroner eller kan du leve med en selvbetaling på 85.000 dkk, hvis din bopæl nedbrænder helt?

Sparekasser er ligeledes en udgiftpost, hvor der ofte er mange penge at finde. Differencen mellem de mest kostbare og de billigste pengeinstitutter er spektakulær. Vi taler om, op til 3.200 dkk per md. for en middelset dansk husstand plus boliglån. Lån til køb af villa er det største køb, som man møder i sit liv. Udlån er stor stil den ting man skal være fokuseret på, når du skal optimere din private finanser. Et er rentersrente, men også handelskursen er kritisk. Omlægning af lån er noget, der kan forbedre din private økonomi. En anden vigtig størrelse er afventning af lån. Lån kan sammenlignes med eksaltering af tid. Hvis man kan vente for eksempel 15 mdr. med at låne og i stedet for spare ligesvarende op i tidsrummet, så har du dels nedbragt lånstørrelsen, men også renteudgifterne.

Har du medlemskab hos den rigtige fagforening, så har du adgang til en stribe fordelstilbud. Du kan også overveje at melde dig ud. Der er nemme penge at spare på en lavpris fagforening. Nogle lønmodtagere har automatisk valg af fagforening i overenskomsten. Men du kan altid vælge blot at have en arbejdsløsheds-kasse. Fagforbund kan assistere dig med forsikring og sundhed – så gennemtænk om det er klogt at udmelde dig, hvis du lider af fx kritisk sygdom.

Fødevarer er den del i din private finanser, som udgør den største del. Visse folk kan fungere for et ultra lille budget, hver måned, så er der andre personer, der spenderer meget store beløb på f.eks. eksklusiv take-out. Et er når man køber din mad ude i byen på enten cafe eller pizzasted – men den virkelig store problematik er det mad du køber og laver derhjemme. Her findes der det traditionelle køb i supermarkeder, som du slæber hjem. Uheldigvis er mange offer for fristelser, der medfører at dosmersedlen stiger drastisk. Et trick er, at du køber dine dagligvarer via nettet, via de anderledes eSupermarkeder. Der kan du indkøbe normale madvarer, men samtidig også de spændende nye udvalg af måltider i kasser.

Du bør altså gennemse dine kontoudtog, så du drosler ned på alle dele af din husstandsøkonomi. Således kan du slutte med at være i besiddelse af et langt større beløb til de dejlige ting i hverdagen. Mange tak fordi du læste med på min artikel.