Andre opsparingsformer

Der er utallige forskellige udgifter, som går igen i ens privatøkonomi. I dit driftsbudget er der feks. varme. Men der er en del steder, hvor du kan spare gode danske kroner. Her er vigtige og gode finter, som du kan bruge gratis.

Den nemmeste metode for danskerne at blive holden på, er gennem en pension. Det postulerede en vis dame . For os er det nominielt den mest realistiske metode at blive milliardær på. Så du bør spekulere på, at sætte sig ind i kapitalpension, med de muligheder, der ligger i din pensionsordning.

Forsikringsdækninger er det du får i håbet om, aldrig nogensinde at få brug for dem. Du skal nøjeseende tænke over dine faktiske behov og ikke bare gøre som alle de andre. Der kan være forsikringsdækninger, du nok ikke har brug for eller som du kan være foruden. Det er en kalkuleret risiko, du må medtage. Når du har fravalgt, så gælder det om at skralde dine forsikringsdækninger ned på et nødvendighedsniveau. Skal din ulykkeforsikring kun forsikre fx. 70.000 kr. og kan du nøjes med en selv risiko på 5.000 kr., hvis din egendom brænder ned helt?

Pengeinstitutter er ligeledes en post, hvor der for mange er gode penge at bespare. Differencen mellem de mest eksklusive og de billige pengeinstitutter er meget stort. Vi snakker om, op til 3.500 kroner månedligt for en middelset kernehusstand og boliglån. Lån til bolig er det største enkeltstående køb, som man har i hele sit liv. Kassekredit er det vigtigste man bør være fokuseret på, når du skal forbedre din privat økonomi. En ting er renterne, men også dagskursen er vigtig. Konvertering af lån er det, som kan forskønne din privatøkonomi. En anden vigtig parameter er afventning af lån. Lån kan forbindes med med accelleration af tid. Hvis du kan afvente fx 14 måneder med at låne og i stedet for spare op i denne periode, så har du både nedbragt gælden, men også renteudgifterne.

Er du medlem hos den rette fagforening, så får du mulighed for en række medlemstilbud. Du kan også gennemtænke at udmelde dig. Der er mange at spare på en billig fagforening. Nogle personer har tvunget valg af fagforening via deres overenskomst. Men man kan jo vælge kun at have en akasse. Fagforeninger kan hjælpe dig med både forsikring og sundhed – så tænk over om det er det værd at spare pengene, hvis du oplever symtopmer som for eksempel muskelbesvær.

Husholdningen er det sted i din økonomi, som udgør den største part. Nogle mennesker kan fungere for et beskedent rådighedsbeløb, hver måned, så er der andre personer, der spenderer store summer på lækker mad. Et er når man køber mad ude i byen på enten bøfhus eller take-out – men den rigtig store pengesynd er det mad du køber og gør klar derhjemme. Her findes der det traditionelle køb i supermarkedet, som du slæber hjem. Desværre er danskere skydeskive for impulskøb, der har den konsekvens at kassekvitteringen eksploderer. Et godt råd er, at du handler dine dagligvarer på internettet, på de brugervenlige webbaserede supermarkeder. Her kan man både shoppe de normale indkøb, men desuden også de mange fristende sortiment af kasser med mad.

Du skal altså beregne dine udgifter, så du drosler ned på alle steder af din budget. Så kan du slutte med at have et meget større rådighedsbeløb til de forsødende ting i dig hverdag. Tusind tak fordi du så med på min artikel.